Fudbal

Čelnici N/FS BiH i FSS razgovorali o VAR tehnologiji

Čelnici N/FS BiH i FSS razgovorali o VAR tehnologiji
Foto: N.N. | Čelnici N/FS BiH i FSS razgovorali o VAR tehnologiji

Delegacija Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH u sastavu Elmir Pilav, VAR projekt menadžer, Tarik Kečo, koordinator za sudije, Robert Zrilić, potpredsjednik Komiteta za sudije i Ognjen Valjić, instruktor suđenja i generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske, boravila je u Beogradu na sastanku sa predstavnicima FS Srbije i Arena Sport TV, u vezi sa uvođenjem VAR sistema u domaće takmčenje.

Predsjednik Komisije za sudije FSS Milan Karadžić i sekretar za sudije Igor Radojčić prezentovali su isklustva Fudbalskog saveza Srbije sa uvođenjem VAR sistema, te izazove sa kojim su se susretali, a koji će biti od koristi pri implementaciji ovog sistema u M:tel Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

U prethodnom periodu su već održani slični sastanci i sa predstavnicima Hrvatskog nogometnog saveza koji će biti od velike pomoći kod donošenja odgovarajućih odluka.

Predsjednik N/FS BiH Vico Zeljković je ranije istakao kako je uvođenje VAR sistema jedan od prioritetnih zadataka za N/FS BiH, te se intenzivno radi na aktivnostima njegovog uvođenja u elitno bh. fudbalsko takmičenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije