Fudbal

Češka legenda mora u zatvor: Bivšu ženu nudio kao prostitutku

Češka legenda mora u zatvor: Bivšu ženu nudio kao prostitutku
Foto: Printscreen YouTube | Češka legenda mora u zatvor: Bivšu ženu nudio kao prostitutku

Tomaš Repka, češki fudbaler poznat po grubosti i agresivnosti tokom karijere 90-ih i prošloj deceniji, kada je igrajući za klubove i reprezentaciju dobio čak 20 crvenih kartona, te legenda Sparte, Fiorentine i Vest Hema, nepravosnažno je osuđen na pola godine zatvora zbog nesvakidašnjeg krivičnog djela.

Bivšu ženu Vladku Erbovu nudio na je na stranicama na kojima se oglašavaju usluge prostitutki i to bez njenog znanja. Ovo je radio da joj se osveti što mu ne da viđa šestogodišnjeg sina kojeg ima iz braka s njom. Repka (46) i Erbova vjenčali su se 2013, a razveli tri godine kasnije.

Repka je osuđen zato što je zajedno s djevojkom Katerinom Kristelovom (takođe osuđena i mora platiti dvije hiljade evra) postavio tri oglasa u kojima bivšu suprugu reklamira kao eskort djevojku, a uz njenu fotografiju objavio je i njen broj telefona.

S obzirom da je Erbova poznato lice u Češkoj i bivša Playboyeva ljepotica (session za izdanje u toj zemlji je odradila na Hvaru), naravno da je nakon ovoga dobivala brojne pozive i nemoralne ponude.

"Morala sam ići zbog psihijatra nakon šokova koje mi je prouzrokovalo ovo što su mi napravili, a još uvijek imam redovne terapije." izjavila je.

Repka se na suđenju izvinio bivšoj supruzi, ali to, kao i objašnjenje koje je ponudio: "Ono što sam napravio je jako loše i žao mi je zbog toga, ali bivša žena mi nije dopuštala da viđam sina i zato je situacija ovako eskalirala..." nije bilo dovoljno da ga spasi zatvorske kazne na koju se sada može žaliti.

Češki udarač nije imao buran život samo na terenu. Prije šest godina nakon 16 godina braka razveo se od supruge s kojom ima sina i kćerku. Već ranije bio je zaručen sa spomenutom Erbovom, s kojom je u proljeće 2012. dobio sina, a godinu dana kasnije su se vjenčali. Ovaj brak trajao mu je još kraće, a odnos s bivšom ženom za sada ima epilog na sudu, a možda i u zatvoru, prenio je index.hr.

Ko je mogao pomisliti da će se njihova ljubavna priča tako ružno rasplesti nakon što im je nedavno ceremonija vjenčanja izgledala ovako bajkovito:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije