Fudbal

Čileanci optuženi da su zbog prostitutki prekršili kovid protokol

Čileanci optuženi da su zbog prostitutki prekršili kovid protokol
Foto: Tanjug/AP/Ilustracija | Čileanci optuženi da su zbog žurke s prostitutkama prekršili kovid protokol
N.N.

Fudbalska reprezentacija Čilea nalazi se u velikoj nevolji na Kopa Americi nakon što su sedmorica fudbalera optužena za kršenje kovid protokola.

Prema tamošnjim medijima, na velikoj zabavi u "Grand Hotel Odara", na kojoj su prisustvovale prostitutke, prisustvovali su Arturo Vidal, Geri Medel, Pablo Aranguiz, Eduardo Vargas, Žean Menezes, Pablo Galdameš i Giljermo Maripan.

Martin Lasarte, tehnički direktor reprezentacije Čilea, najavio je žestoke kazne za igrače kojima prijeti i izbacivanje iz tima, dok mediji navode kako će i sam Lasarte tokom dana ponuditi ostavku zbog ovog ozbiljnog incidenta.

Inače, ovo je drugi incident na Kopa Americi u kom učestvuju Vidal i Medel. Pomenuti dvojac je već bio kažnjavan sa po 30.000 dolara jer "su prošvercali" frizera u kamp i tako prekršili strogo Kovid pravilo.

Čileanska reprezentacija će večeras od 23 sata igrati utakmicu 3. kola protiv Urugvaja. Vidal, Medel i društvo su nakon dva odigrana susreta na četiri osvojena boda, pobijedili su Boliviju (1:0) i remizirali sa Argentinom (1:1).

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije