Fudbal

Crvena zvezda tuži "L'Ekip"

Crvena zvezda tuži "L'Ekip"
Foto: N.N. | Crvena zvezda tuži "L'Ekip"

Poslovni direktor Crvene zvezde Stefan Pantović otputovao je u Pariz da bi obavio razgovore sa angažovanim advokatima o tužbi protiv francuskog lista "L'Ekip".

Srpski klub se odlučio na ovakav potez nakon pisanja o nečasnim radnjama prije meča Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona. "L'Ekip" je prije nekoliko dana objavio da je "visoki čelnik Zvezde" pokušao da uplati pet miliona evra na pobjedu Parižana od pet i više golova razlike.

Francusko tužilaštvo i Interpol vode istragu, a Aurelio de Laurentis, predsjednik Fudbalskog kluba Napoli, prokomentarisao je navode da je bilo "nelegalnih radnji" u vezi sa mečom PSŽ - Crvena zvezda.

De Laurentis je istakao da bi trebalo ponoviti takmičenje ukoliko Zvezda bude kažnjena.

"Sve je moguće, ništa još nije zvanično, ali kako sada da reagujemo pošto znamo istoriju klađenja? Rekao bih da, u slučaju izbacivanja Zvezde, takmičenje u našoj grupi treba da krene od nule između tri tima i da ne važe dosadašnji bodovi", rekao je predsjednik Napolija, koji je u Beogradu odigrao 0:0.

U priču se uključio i FK Partizan, koji je demantovao neke navode da je "doušnik" koji je sve prijavio bio čelnik "crno-bijelih" koji je u sukobu sa "crveno-bijelima".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije