Fudbal

Čudan rasplet: Partizan poslije izgubljenog derbija neće igrati polufinale Kupa

Čudan rasplet: Partizan poslije izgubljenog derbija neće igrati polufinale Kupa
Foto: X/FK Partizan | Čudan razvoj događaja: Partizan neće igrati polufinale Kupa

Fudbalski klub Partizan, nakon završenog derbija, obavijestio je javnost da neće igrati utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Crno-bijeli su u 173. vječitom derbiju  ostali kratkih rukava jer su od Crvene zvezde poraženi rezultatom 3:2, koja je do tri boda došla poslije preokreta.

"Partizan neće igrati Kup utakmicu!Sramni sudija, koji je pokrao i uništio ,,večiti derbi ", uradio je ono za šta je i poslat. Partizan će razmisliti da li će igrati polufinale Kupa Srbije, jer  ne vidimo svrhu da igramo utakmicu gde će neki Pavle Tomic vec odredrediti rezultat !", piše u saopštenju crno-bijelih.

"Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu", stoji u saopštenju Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije