Fudbal

Damir Hrelja novi igrač banjalučkog "Borca"

Damir Hrelja novi igrač banjalučkog "Borca"
Foto: FK Borac Banja Luka | Damir Hrelja novi igrač banjalučkog "Borca"

BANJALUKA - Fudbalski klub "Borac" predstavio je danas svog novog igrača Damira Hrelju koji je u banjalučki klub stigao iz redova "Igmana".

Rođen je u Goraždu, 13.oktobra 2001.godine, a u rodnom gradu napravio je i prve fudbalske korake., naveli su iz "Borca" na svojoj Facebook stranici.

Sportski put odveo ga je u Željezničar, a potom i do ekipe Igmana za koju je prošle sezone odigrao 32 premijerligaške utakmice uz učinak od četiri postignuta gola i četiri asistencije.

"Čast mi je što sam došao u ovako veliki klub i zahvalan sam klupskom rukovodstvu na ukazanom povjerenju. Nadam se da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve, a ja ću dati sve od sebe na terenu da to uradimo." rekao je Hrelja koji igra na poziciji desnog krila.

Damir u ponedjeljak stiže na "prozivku", a neke od "Borčevih" grača već dobro poznaje.

"Dobro poznajem Envera Kulašina sa kojim sam igrao u Željezničaru. Znam da je ekipa veoma dobra, da su svi korektni, tako da očekujem odličnu saradnju.", kaže Hrelja.

Klupsko rukovdostvo od Damira očekuje da nastavi sa dobrim partijama u novoj sezoni.

"Želim da poželim dobrodošlicu Damiru u naš klub i grad. Sigurni smo da je igrač koji će imati značajnu ulogu u sezoni koja je pred nama i da je pun pogodak za naš klub. Odigrao je odličnu sezonu u Igmanu i mi smo se vrlo lako dogovorili oko njegovog prelaska u Borac. Nastavljamo dalje sa radom, na formiranju tima za narednu sezonu, a u narednim danima očekuje nas predstavljanje još nekih novih igrča", poručio je Milan Tegeltija, predsjednik FK Borac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije