Fudbal

Dejan Stanković na klupi Crvene zvezde?

Dejan Stanković na klupi Crvene zvezde?
Foto: Vladimir Stojaković | Dejan Stanković na klupi Crvene zvezde?

Ako se izjalove pregovori sa Vladanom Milojevićem, onda u Crvenoj zvezdi računaju na legendarnog fudbalera koji je od skoro trener u mlađim kategorijama Intera.

Crvena zvezda vodila je danas pregovore sa Vladanom Milojevićem oko nastavka saradnje, i epilog će biti poznat do kraja nedelje, ali ako se posao izjalovi - klub iz Ljutice Bogdana ima rješenje!

Kako prenose "Večernje novosti" to će biti legenda kluba Dejan Stanković, koji je prva želja rukovodstva da ove zime preuzme ekipu, a koji od skoro radi u mlađim kategorijama Intera i nema sumnje da vrlo dobro poznaje prilike na stadionu "Rajko Mitić".

Isti izvor navodi da Stanković planira da se ozbiljnije posveti trenerskom poslu, i da je zato napustio UEFA, a prije rada u Interu bio je i pomoćnik u Udinezeu kod Andree Stramaćonija.

Dobro je poznato da je Dejan Stanković, nekadašnji kapiten "orlova", ponikao u Crvenoj zvezdi i debitovao već kao "klinac", nosio je i kapitensku traku i postigao važne golove, da bi potom otišao u Italiju gde je nastupao za Lacio i Inter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije