Fudbal

Dejan Stanković produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Dejan Stanković produžio ugovor sa Crvenom zvezdom
Foto: FK Crvena zvezda | Dejan Stanković produžio ugovor sa Crvenom zvezdom
N.M.

Dejan Stanković, šef stručnog štaba Crvene zvezde, produžio je ugovor do 2025. godine.

Kako navode na sajtu kluba, ovim potpisom, uprava je uradila veliki posao pred sve izazove koji ih čekaju u narednom periodu.

"Fenomenalno se osećam. Posle veoma dobre i teške sezone, napravili smo veliki uspeh i potpis ugovora je potvrda da zajedno možemo sve, da pozitivno razmišljamo o budućnosti. Zahvalio bih klubu na poverenju i strpljenju. Ovo su bile lepe dve i po godine, sad kreće novi i još jači ciklus. Ovo je samo potvrda da je klub od prvog dana verovao u mene, tako da činimo jaku celinu i blok. Zahvalio bih i mojim momcima, bez njih ni ja ne bih bio kompletiran. Ne bih uspeo da napravim tako značajne rezultate da nije bilo njih. Hvala i navijačima koji su uvek bili uz mene i davali podršku. Zajedno možemo sve", rekao je Stanković.

Kada je riječ o ciljevima Crvene zvezde, navode da su uvijek jasni i najveći mogući.

"Što se ciljeva kluba tiče, tu se ništa ne mijenja. Zvezda je takav klub da su ciljevi uvek isti - dupla kruna, grupna faza u Evropi i da probamo da doguramo što dalje, tako će biti svake godine, bilo da je trener ili igrač. Ciljevi će uvek biti veliki", navodi se.

Kako dodaju, Mister ne bi imao ništa protiv ni da ostane 10 godina u Zvezdi, jer je to emocija.

 "Nisam očekivao da ću opet produžiti ugovor, ali sam maštao i radio na tome. Sećate se da smo pre par dana pričali o izjavi Siniše Mihajlovića i onome što je rekao - neka Deki ostane 10 godina, pa ću ja doći. Polako se približavamo tome i ne bih imao ništa protiv da ostanem u Zvezdi 10 godina i ne bih morao da vodim nijedan više klub, jer sa toliko ljubav i emocije radim da mi ništa drugo nije potrebno", podvukao je Stanković.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije