Fudbal

Derbi u Brazilu: Sudija podijelio devet crvenih kartona

Derbi u Brazilu: Sudija podijelio devet crvenih kartona
Foto: N.N. | Derbi u Brazilu: Sudija podijelio devet crvenih kartona

Lokalni derbi brazilske regionalne lige Baiano između ljutih rivala Vitorije i Bahije prekinut je u 81. minutu nakon što je sudija pokazao crvene kartone i isključio ukupno devet igrača.

Prvo poluvrijeme završeno je minimalnom prednošću domaćina Vitorije, a na početku drugog poluvremena gosti su izjednačili golom Viniciusa, koji je odlučio da gol proslavi plešući ispred tribine sa domaćim navijačima.

Domaći fudbaleri nasrnuli su na njega i na terenu je nastala masovna tuča koja je trajala 16 minuta, a sudija je pokazao pet crvenih kartona i isključio tri igrača Bahije i dva igrača Vitorije.

Meč je nastavljen, ali i razmjerice i tenzije među igračima o čemu svjedoče još po jedan crveni karton svega nekoliko minuta nakon nastavka.

Desetak minuta prije kraja meča sudija je isključio i četvrtog igrača domaće ekipe, a igrač Bruno Bispu revolt je iskalio ispucavši loptu s terena za šta je dobio drugi žuti karton i isključen s meča.

Sudija je u tom trenutku morao prekinuti utakmicu jer je domaći tim Vitorije ostao sa svega šest igrača na terenu i propozicije nalažu da se utakmica službeno registruje rezultatom 3:0 za suparničku ekipu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije