Fudbal

Detalji pokušaja otmice mladog fudbalera Srbije: Tražili 5.000 €

Detalji pokušaja otmice mladog fudbalera Srbije: Tražili 5.000 €
Foto: Screenshot | Detalji pokušaja otmice mladog fudbalera Srbije: Tražili 5.000 €

Mladi fudbaler reprezentacije Srbije i prvotimac Fiorentine, Aleksa Terzić, preživio je pravu dramu u noći između utorka i srijede, kada su dvojica nepoznatih muškaraca pokušala da ga otmu.

Terzić je u policiji ispričao šta se desilo i kako se odvijala drama u kojoj je zadobio teške tjelesne povrede, jer su ga napadači tukli i pokušali su da uzmu od njega 5.000 evra i prijetili su mu kidnapovanjem.

"U toku vožnje od Autokomande ka Gazeli presreo me je “audi A6” sa zatamljenim staklima. Vozač je tada bez ikakvog razloga je pokušao da me zaustavi. Stao sam u blizini Gazele. Iz “audija” je izašao meni nepoznati muškarac sa zadnjeg sedišta i vozač i krenuli ka meni", ispričao je mladi fudbaler, a prenosi Blic.

"Devojka iz “audija” je povikala: “Beži jer ćeš nadrljati”. Upalio sam kola i počeo da bežim. Na raskrnici Omadinskih brigada i Jurija Gagarina sustigla me je “škoda” i udarila u “BMW”. Rekli su mi: “Daj 5.000 evra ili ćemo te oteti”, prepričao je Terzić detalje drame.

"Tukli su me i rukama i nogama i pokušali da ubace u BMW, ali uspo sam da pobegnem",rekao je Terzić, objavio je Telegraf.

POVEZANA VIJEST: Fudbalera Fiorentine pokušali da "gepekuju" u Beogradu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije