Fudbal

Direktan crveni Joviću, Milan pao u Monci

Direktan crveni Joviću, Milan pao u Monci
Foto: Tanjug/AP | Direktan crveni Joviću, Milan pao u Monci

Srpski fudbaler Luka Jović dobio je direktan crveni karton u meču Monce i Milana, koji su njegovi ‘’Rosoneri’’ izgubili sa 4:2, u 24. kolu Serije A.

Igrao se 52. minut, Milan je gubio sa 2:0, a Jović je zamahnuo da udari protivničkog igrača Armanda Ica, poslije prethodnog koškanja zbog kojeg ih je sudija i opomenuo.

Prethodno, Monca je već iznenađujuće vodila protiv ‘’Rosonera’’ sa 2:0, pogocima Pesine u 45. minutu iz penala, pa Danija Mote u šestom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Inter nije primio dva gola u prvom poluvremenu od septembarskog meča sa Interom, a sada je penal skrivio Malik Tiao baš na Moti. Mateo Pesina je sigurno izveo penal, sačekao je da Manjan padne.

Drugi gol pao je poslije kontre, Kolpani je odradio veliki posao kada je oduzeo loptu Benaseru i potom je proturio kroz noge Tiaou, a Mota je pogodio gornji lijevi ugao udarcem sa 12 metara.

Nisu Milanezi odustali uprkos Jovićevom crvenom kartonu, a u 65. minutu Pulišić je glavom prebacio loptu u srce šesnaesterca, a tamo ju je sačekao Žiru i pogodio je gol.

Poslije nekoliko propuštenih poluprilika i malo rizika na suprotnoj strani terena, Milan stiže do izjednačenja u 88. minutu – Pulišić je zalomio sa desna nalijevo i zakucao loptu u dalji ugao, u malu mrežu.

I taman kada se činilo da bi Milan mogao i do sva tri boda, pao je gol na drugoj strani – strijelac Varen Bondo u 90. minutu, udarac sa ivice kaznenog prostora u lijevi ugao, veoma precizno.

Za kraj, u petom minutu nadoknade, Kolombo potvrđuje pobjedu Monce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije