Fudbal

Dirljiv momenat: Unuka Siniše Mihajlovića grli njegovu sliku (VIDEO)

Dirljiv momenat: Unuka Siniše Mihajlovića grli njegovu sliku (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram | Dirljiv momenat: Unuka Siniše Mihajlovića grli njegovu sliku (VIDEO)

U srcima mnogih ljubitelja fudbala, Siniša Mihajlović ostaje legendarni fudbaler i trener, no za svoju najveću ljubav, suprugu Arijanu Mihajlović, i unuku Violante, on je i mnogo više. Nedavno je Arijana podijelila nježan trenutak sa svojom unukom, ističući koliko je Siniša duboko ukorjenjen u njihovim srcima.

Na društvenoj mreži Instagram, Arijana je objavila video u kojem se vidi malena Violante kako ljubi sliku svog deke Siniše, a zatim je nježno grli. Ovaj dirljivi trenutak pratio je poznati italijanski hit "Zagrli me čvršće", čiji stihovi dodatno naglašavaju emotivnu dubinu ovog trenutka.

Ovim gestom, Arijana Mihajlović ne samo da je podsjetila na duboku povezanost koju porodica Mihajlović dijeli s fudbalskom legendom, već je i istakla koliko je važno očuvati uspomene i sjećanja na voljene osobe.

Nema sumnje da Violante raste okružena pričama o svom djedi Siniši, čije su sportske i životne vrijednosti inspiracija ne samo za porodicu Mihajlović, već i za mnoge širom svijeta. Emotivni trenuci poput ovog podsjećaju nas na snagu porodičnih veza i ljubavi koja traje kroz generacije.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije