Fudbal

Đoković poslao čestitku Modriću

Đoković poslao čestitku Modriću
Foto: Instagram | Pogledajte šta je Đoković poručio Modriću

Hrvatski kapiten Luka Modrić sinoć je u Londonu dobio nagradu FIFA za najboljeg igrača svijeta. Vođa Reala i hrvatske fudbalske reprezentacije završio je ispred Kristijana Ronalda i Mohameda Salaha, a osim spomenute nagrade, uvršten je i u najbolju ekipu svijeta u protekloj sezoni.

Luka je nakon dodjele dobio razne čestitke od kolega iz reprezentacije, bivših suigrača, legendi fudbala, poput brazilskog Ronalda, Pelea, Ronaldinja... Svi su se oni naklonili nevjerojatnom i apsolutno zasluženom uspjehu 33-godišnjeg Zadranina.

Čestitke su stigle i iz teniskog svijeta, među njima i one hrvatskih reprezentativaca Marina Čilića i Ivana Dodiga, a posebno se istaknula čestitka srpskog tenisera Novaka Đokovića.

"Bravo, Luka. Apsolutno zasluženo majstore, neka je sa srećom", napisao je Nole i oduševio fanove širom svijeta te u kratkom roku skupio velik broj lajkova ispod Lukine objave na Instagramu.

Đoković je navijao za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Za vrijeme dvoboja Hrvatske i Argentine na društvenim mrežama je napisao: "Ajmo Vatreni!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije