Fudbal

Dvije decenije kampa "Grawe Three Points"

Dvije decenije kampa "Grawe Three Points"
Foto: N.N. | Dvije decenije kampa "Grawe Three Points"

Jubilarni 20. košarkaški kamp "Grawe Three Points 2021" biće održan od 28. juna do 29. avgusta na Jahorini uz učešće od oko 300 djevojčica i dječaka svih uzrasta.

Organizator kampa je Košarkaški klub Partizan RS iz Banjaluke a interesantno je da ove godine i generalni sponzor "Grawe osiguranje" proslavlje dvije decenije uspješnog rada.

Kao i prethodnih godina svi učesnici kampa će biti smješteni u hotelu "Vučko" gdje će imati savršene uslove za boravak i sticanje novih košarkaških ali i ljudskih znanja i vještina. 

"Do sada je kroz naš kamp prodefilovalo oko 11.000 polaznika i 1.400 trenera, predavača i promotera a na njemu su bili brojni uspješni košarkaši između ostalih Nemanja Gordić, Elmedin Kikanović, Ognjen Jarmaz...", kazao je Boban Stanojević iz KK Partizan RS.   

Direktor mlađih kategorija KK Partizan iz Beograda proslavljeni Zoran Stevanović najavio je i ove godine dolazak maldih košarkaša "crno-bijelih" a promoteri kampa su takođe nekadašnje uzdanice Partizana  proslavljeni košarkaši Miroslav Berić i Ratko Varda. Oni ističu da će djeca na Jahorini imati fantastične uslove za napredak u svakom smislu. 

"Već desetak godina diemo na Jahorinu i nema sumnje da djeca na Jahorini imaju uslove kakvih nema u Evropi. Svake godine imaju odličnu priliku da se druže, lijepo provedu ali nauče nešto novo košarkaškoj igri i životu. Kada smo mi stasavali i učili košarku, nismo imali ovakve uslove i to treba maksimalno da iskoriste", naveo je Berić i dodao da je 20 godina rada velika stvari da činjenica da je kontitnuitet rada kampa nije prekinut ni prople godine kada je ogromne problem cijelom svijetu zadavla padnemija virusa korona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije