Fudbal

Dvojka na Totenhem 2,00, kec na Napoli 1,55, najveće kvote u Mozzartu

Dvojka na Totenhem 2,00, kec na Napoli 1,55, najveće kvote u Mozzartu
Foto: Tanjug/AP | Dvojka na Totenhem 2,00, kec na Napoli 1,55, najveće kvote u Mozzartu

Poslije završetka grupne faze u evrokupovima, svi klubovi okreću se domaćim šampionatima, gdje žele da zauzmu što bolju poziciju u finišu jesenjeg dijela.

Čeka nas buran dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota kakve ne možete naći nigdje na svijetu! Provjerite, stvarno je tako!

Evo i na kojim utakmicama Mozzart nudi najveće kvote na svijetu.

SOSIJEDAD – EIBAR, NEDJELJA 14.00, KVOTA NA KECA 1,80

Sosijedad je na drugom mestu Primere i ovi rezultati podsjećaju na one iz ere Darka Kovačevića i Nihata Kahvečija. Sjajno igraju Baskijci, a s obzirom na loš period u Realu i Barseloni, svašta je moguće. U nedjelju u San Sebastijan dolazi Eibar, ekipa koja vrlo često umije remizira, ali ovog puta, sve ukazuje na keca.

NAPOLI – SAMPDORIJA, NEDJELJA 15.00, KVOTA NA KECA 1,55

Velika će se borba voditi u Italiji za titulu – kad se činilo da će Napoli posustati poslije poraza kod kuće od Milana, tim Đenara Gatuza je uzvratio nikad jače - sa po 4:0 savladao je Romu i Krotone i pokazao da se ne odriče borbe za prvo mjesto. U goste mu stiže Sampdorija, tim koji u posljednjih šest mečeva ima dva remija i četiri poraza i čini se da na jugu Italije nema šta da traži. Kvota na keca pod Vezuvom u Mozzartu je najveća na svetu.

KRISTAL PALAS – TOTENHEM NEDJELJA 15.15, KVOTA NA DVOJKU 2,00

Mnogi misle - ovo je ta sezona za Totenhem! Sezona u kojoj bi sa Žozeom Murinjom na klupi mogla da se napadne titula. Veliki ispit za šampionske ambicije Spursa biće u sljedećem kolu, protiv Liverpula, a da bi u taj meč ušli kako treba, Pjevci moraju da savladaju Kristal Palas koji igra promjenljivo, uglavnom ili gubi ili pobjeđuje i u 11 kola ima samo jedan remi. Jasno je šta je ulog za Totenhem, a kvota na dvojku u Mozzartu je najveća na svijetu!

Ostale ponude Mozzart kladionice možete pogledati na OVOM LINKU.

Uživajte u vikendu i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije