Fudbal

Džejdon Sančo želi u Juventus?

Džejdon Sančo želi u Juventus?
Foto: N.N. | Džejdon Sančo želi u Juventus?

Mladi engleski fudbaler Džejdon Sančo želi da napusti redove Borusije Dortmund i da se u zimskom prelaznom roku priključi Juventusu.

Njemački fudbalski velikan Borusija Dortmund ima velike probleme s mladom zvijezdom Džejdonom Sančom.

Kako piše Calciomercato, Džejdon Sančo čeka početak zimskog prelaznog roka kako bi obukao crno-bijeli dres velikana iz Torina. Engleski reprezentativac jedan je od najboljih mladih fudbalera svijeta, a privlači pažnju brojnih evropskih velikana, a njegov odlazak je izvjestan jer se Sančo osjeća poniženo zbog velikog broja kazni koje je dobio za kratak vremenski period.

Podsjetimo, Džejdon Sančo je prvo finansijski kažnjen zbog prekasnog povratka u klub s reprezentativne pauze, onda je od njega zatraženo da trenira sam na kiši, a kasnije je zamijenjen u prvom poluvremenu tokom derbija protiv Bajerna.

Sančo je bio u impresivnoj formi za Borusiju ove sezone u kojoj je postigao pet golova i upisao devet asistencija u samo 17 utakmica u svim takmičenjima.

Međutim, nešto je opasno puklo između njega i Dortmunda, a prema pisanju "Merkata", Sančo je vrlo blizu prelasku u Seriju A.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije