Fudbal

Džeko: Ne žalim za Interom

Džeko: Ne žalim za Interom
Foto: Tanjug/AP | Džeko: Ne žalim za Interom

Fudbaler Rome Edin Džeko rekao je da ne žali što je prošle godine odbio ponudu da pređe u Inter.

"Ne mislim o tome. Oni igraju vrlo dobro i dijele prvo mjesto s Juventusom, biće to zanimljiva trka do samog kraja i to je dobra stvar za našu ligu", rekao je Džeko, prenose italijanski mediji.

Džeko je prešao u Romu 2015. godine kada je došao iz Mančester sitija, najprije kao pozajmljeni igrač.

"Svoj prvi gol u Seriji A dao sam protiv Juventusa, sjećam se koliko sam bio srećan. Nisam očekivao da ću tada da postignem pogodak, lopta nije bila najbolja, ali uspio sam. Sada imam 97 golova, ali mislim da sam mogao mnogo više", kazao je Džeko.

On je rekao i da važi za jednog od najstarijih u timu i da želi da svoje znanje prenese na mlađe saigrače.

"Uz Aleksandra Kolarova i Antonia Mirantea, vjerovatno sam jedan od najstarijih i najiskusnijih. Naši mladi igrači su talentovani i želimo da im dijelimo savjete, kako na treninzima, tako i na utakmicama", rekao je Džeko.

Sljedeću utakmicu fudbaleri Rome igraće protiv Juventusa u nedjelju, u 19. kolu Serije A, a Džeko je ocijenio da ni jedan ni drugi klub ne zavise od jednog igrača.

"Roma i Juventus su klubovi koji ne mogu da zavise od jednog fudbalera. Svi znamo Kristijana Ronalda i koliko je on sjajan igrač, ali ni naš tim ne zavisi od mene, nedostajali bi nam i drugi igrači", rekao je Džeko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije