Fudbal

Džeko odlazi iz Rome?

Džeko odlazi iz Rome?
Foto: Facebook | Džeko odlazi iz Rome?

Italijanski mediji tvrde da će Edin Džeko definitivno napustiti Romu na ljeto, ali kako se dodaje trebalo bi da ostane u Seriji A, najnovije su informacije iz Italije.

U ovom trenutku, prema pisanju medija s Apenina, Džeko je na raskrsnici između prelaska u Inter ili povratka na Ostrvo, u Vest Hem.

Informacije iz Italije govore da je Dijamant, navodno, već pristao da obuče dres slavnog italijanskog kluba i u Inter dolazi kao zamjena za Maura Ikardija, koji je na izlaznim vratima milanskog kluba.

Procjenjuje da bi kapiten reprezentacije BiH i najbolji igrač Rome na Meacu trebalo da pređe za 15 miliona evra.

"Transfer bi vrlo brzo trebalo da se ozvaniči, a u planu je da Džeko potpiše dvogodišnji ugovor, uz nešto manju platu nego u Romi", pišu italijanski mediji, a prenosi "Radiosarajevo.ba".

U jeku brojnih nagađanja, "Sky Sports" je objavio informaciju da je Džeko ponuđen Vest Hemu.

Podsjećamo, Džekin ugovor s Romom važi do ljeta naredne godine, a sigurno je da ga Vučica želi dobro unovčiti.

Naravno, u svemu ovome se pita i Džeko, koji će, ako bude morao da bira između Intera i Vest Hema, sigurno izabrati Milano. Što iz razloga da mu je italijanska liga draža nego engleska, što iz razloga da je Milano bliži Rimu, gdje Džeko u blizini aerodroma "Fiumicino" ima luksuznu vilu i namjerava da provedei veći dio svog života s porodicom nakon završetka karijere.

Navodno subota je dan D. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije