Fudbal

Ederson slučajno otkrio ime moguće novog selektora Brazila

Ederson slučajno otkrio ime moguće novog selektora Brazila
Foto: Twitter / Printscreen | Ederson slučajno otkrio ime moguće novog selektora Brazila

Golman reprezentacije Brazila i Mančester Sitija, Ederson Moraeš slučajno je otkrio prvog favorita za upražnjeno mjesto selektora ove selekcije rekavši da bi to u budućnosti trebao biti Karlo Anćeloti, sadašnji trener Real Madrida.

Nakon što je stigao na okupljanje reprezentacije, u izjavi za tamošnje medije je rekao da je razgovarao s igračima Reala i da su mu zapravo oni otkrili da postoji velika šansa da Anćeloti bude novi selektor Brazila.

"Razgovarao sam sa Kazemirom, Vinisiujsom i Militaom i po onom što sam saznao, postoji velika šansa da Karlo Anćeloti postane selektor Brazila", rekao je Ederson.

Potom je nastavio:

"Takođe su mi rekli da je on veoma poseban trener i da ga svi jako cijene, vole i poštuju, a svi znamo i da je veoma uspješan. Vidjećemo u bliskoj budućnosti šta će se dogoditi."

S druge strane, rekao je da njegov menadžer u Sitiju, Pep Gvardiola sigurno neće postati selektor Brazila.

"Komentarisao sam to i našalio se, ali mi je Gvardiola rekao da ne postoji nikakva šansa. On je nedavno potpisao novi dvogodišnji ugovor i ta opcija nikako nije moguća. Optimisti smo po pitanju novog selektora, a nadam se da će sve biti poznato što je brže moguće", dodao je golman "Građana".

Podsjećamo, Brazil je bez selektora ostao nakon Svjetskog prvenstva u Kataru i poraza od Hrvatske u četvrtfinalu, kada je Tite dao otkaz, prenosi "Goal".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije