Fudbal

Embape ljut na čelnike PSŽ-a zbog neispunjenih obećanja

Embape ljut na čelnike PSŽ-a zbog neispunjenih obećanja
Foto: Tanjug/AP Photo/Francois Mori | Embape ljut na čelnike PSŽ-a zbog neispunjenih obećanja

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Embape ogorčen je na čelnike pariskog kluba, jer mu navodno nisu ispunjena obećanja, prenose francuski i brazilski mediji.

Brazilski "TNT Sport" prenosi da u pariskom klubu vlada dramatično stanje, koje je kulminiralo poslije utakmice između PSŽ-a i Monpeljea, koju je šampion Francuske dobio rezultatom 5:2. Na toj utakmici Nejmar i Embape su se posvađali oko toga ko će da izvede penal.

Rukovodstvo PSŽ je poslije te utakmice održalo sastanak na kojem su, između ostalog, bili i Embape, Nejmar i sportski direktor Luis Kampos.

"Le Parizien" tvrdi da je Embape sa tog sastanak izašao ljut, jer je očekivao da će čelnici kluba da stanu na njegovu stranu.

Mladi napadač je očekivao da će da bude prva zvijezda tima i da će svi igrači morati njemu da se prilagode.

"Moć koja mu je dodjeljena uznemirila je neke fudbalere PSŽ-a, a Embape se sada osjeća odbačeno od ostatka tima. PSŽ je Embapeu u novom ugovoru obećao neke stvari, koje do sada nisu ispunjene. Obećano mu je da će biti prvi izvođač penala, a Nejmar ga je spriječio na utakmici sa Monpeljeom. Zbog toga je francuski reprezentativac tražio od čelnika kluba da prodaju Brazilca, ali to se nije dogodilo", navodi izvor blizak klubu za francuske medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije