Fudbal

Enver Kulašin nastavlja svoj "crveno plavi" put

Enver Kulašin nastavlja svoj "crveno plavi" put
Foto: FK BORAC | Enver Kulašin nastavlja svoj "crveno plavi" put

Fudbalsku javnost i navijače odavno je „kupio“ svojom brzinom i prodorima po desnoj strani, a sportska adresa i dalje će mu biti Platonova 6.

Fudbalski klub Borac dogovorio je saradnju sa Enverom Kulašinom na tri godine, pa Borčev dres sa brojem 27 neće mijenjati vlasnika.

„Prezadovoljan sam što smo postigli dogovor. U FK Borac sam stekao punu fudbalsku afirmaciju i želja mi je svoj razvoj nastavim u „crveno plavom“ dresu. Hvala čelnim ljudima kluba i sportskom sektoru na ukazanom povjerenju, a meni ostaje da treniram još bolje, i da svakom novom utakmicom budem bolji“, poručio je Kulašin.

Za sportski sektor banjalučkog kluba ovih dana nema predaha i Oliver Jandrić ima pune ruke posla. Želja svih je da se već u tekućoj stvara okosnica tima za narednu sezonu.

„Drago mi je što smo postigli dogovor sa Enverom koji je već stekao afirmaciju na premijerligaškim terenima. On je mlad igrač sa velikim potencijalom za dalji napredak, te ujedno i zalog za budućnost ekipe. Naša želja je da okosnicu ekipe ostavimo na okupu. Radimo na tome i za sada sve ide po planu.“, rekao je Jandrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije