Fudbal

Erupcija u Turskoj, PSV poslije preokreta srušio Sevilju

Erupcija u Turskoj, PSV poslije preokreta srušio Sevilju
Foto: Tanjug/AP | Erupcija u Turskoj, PSV se vratio u igru

Fudbaleri Mančester junajteda su remizirali sa Galatasarajom u Istanbulu, 3:3, u okviru petog kola grupne faze Lige šampiona, dok je ekipa PSV-a slavila u Španiji sa 3:2 protiv Sevilje i to nakon preokreta.

Imao je Junajted dva puta vodstvo, čak sa dva gola prednosti, ali se ekipa iz Istanbula vratila u meč sjajnom igrom prije svega Hakima Ziješa.

Junajted je rano poveo golom Garnaća, poduplao je Fernandeš, a onda je sve krenulo nizbrdice, a na čelu svega je bio golman gostiju Andre Onana. Dva kiksa na dva slobodnjaka Ziješa i potom loše postavljanje na šut Kerema Akturkoglua, koštala su ''crvene đavole'' tri boda te sada njihov odlazak dalje je pod velikim znakom pitanja.

Moraće pobijediti Bajern i nadati se, u najmanju ruku, remiju između Galatasaraja i Kopenhagena.

Što se druge utakmice u ovom ranom terminu tiče Sevilja je vodila sa 2:0 u 47. minutu, uz to je poništen i gol za 3:0 zbog igranja rukom. Sve je krenulo naopako za domaći tim kada je Okampos u razmaku od tri mintua dobio dva žuta kartona. Saibari je u 68. smanjio zaostatak, pa je Gudelj u pokušaju da spriječi gol bio posljednji koji je dirao loptu na gol-liniji, pa mu je tako upisan autogol.

Onda je u nadoknadi Pepi pogodio i šokirao Sevilju. Marko Dmitrović je tako tri puta morao da vadi loptu iz sopstvene mreže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije