Fudbal

FK Radnik dobio novo rukovodstvo, povratak Krstajića

FK Radnik dobio novo rukovodstvo, povratak Krstajića
Foto: N.N. | FK Radnik dobio novo rukovodstvo, povratak Krstajića

Fudbalski klub Radnik dobio je novi Upravni odbor na čijem čelu će biti Ljubomir Stević, a u klub se vraća i Mladen Krstajić, koji će ovaj put biti član Skupštine kluba.

Radnik je sa mnogo problema ušao u novu sezonu, a stvari bi mogle da se promijene u narednom periodu pošto je tim iz Bijeljine dobio novo rukovodstvo. Istina, krajem juna je Radnik dobio predsjednika, ali je tada novoizabrani prvi čovjek kluba Marko Mihajlović ekspresno podnio ostavku.

Sada je za predsjednika kluba izabran Ljubomir Stević, a osim njega u Upravnom odboru će biti još nekoliko privrednika: Milenko Stevanović, Slaven Ristić, Jovica Gajić…

Ono što posebno raduje sve u Radniku je povratak Krstajića, koji je nekoliko godina bio predsjednik kluba i za to vrijeme je tim iz Bijeljine bilježio dobre rezultate, igrao na međunarodnoj sceni, osvajao trofeje i pravio unosne transfere.

"Hvala gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću koji je insistirao na mom povratku i što je okupio, ja bih rekao, drim tim u Upravnom odboru. Tu su jaki semberski privrednici i to je odličan znak da možemo Radnik da vratimo tamo gde mu je mesto - da bude stabilan premijerligaš i da ponovo izađe u Evropu. Situacija u klubu ovog trenutka nije dobra i biće potrebno sigurno dve godine da se klub stabilizuje u svakom smislu", rekao je Krstajić, prenosi "Infobijeljina".

Pregovori sa Krstajićem su trajali nekoliko mjeseci i na kraju je aktuelni trener TSC-a iz Bačke Topole dao potvrdan odgovor.

"Infobijeljina" piše da je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović obećao da će Gradska uprava ubuduće na vrijeme izmirivati finansijske obaveze prema FK Radnik.

Milenko Stevanović, jedan od članova Upravnog odbora, rekao je da novu upravu čeka veliki posao.

"Postoje određene tužbe prema klubu. To je teret kluba i mi ćemo to već od sutra početi rješavati", kazao je u srijedu veče novinarima nakon sjednice Milenko Stevanović.

Dodajmo i to da su dan ranije mediji objavili da je Radnik ostao dužan nekadašnjem treneru Slavku Petroviću i bivšem igraču Seidu Zukiću, koji je ovog ljeta napustio tim. Rok za isplatu dugovanja je 15. avgust.

Dobra vijest za Radnik je svakako i povratak Nebojše Tomića na mjesto direktora kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije