Fudbal

FK Rekreativo u saradnji sa kompanijom Meridian predstavio novi dres! LJUBAV TRAJE!

FK Rekreativo u saradnji sa kompanijom Meridian predstavio novi dres! LJUBAV TRAJE!
Foto: N.N. | FK Rekreativo u saradnji sa kompanijom Meridian predstavio novi dres! LJUBAV TRAJE!

Fudbalski klub Rekreativo iz Banjaluke osvojio je šampionsku titulu u Područnoj ligi Banjaluka i ove sezone po prvi put u svojoj istoriji igraće Regionalnu ligu Zapad.

Za novu ligu Rekreativo je u saradnji sa sponzorom kluba, kompanijom Meridian, spremio novi dres koji je u petak i zvanično predstavljen.

Banjalučki klub odlučio se ovaj put da uobičajene crveno-crne boje zamijeni bijelim dresom, ali su na njemu zadržani crveno-crni motivi.

Novi dres krasi crveno-crna linija na kojoj je logo Rekreativa, koji je diskretno prisutan na cijelom dresu, a boje kluba zadržane su i na šortsu, dok su štucne u bijeloj boji sa dodatnim detaljima poput skraćenice naziva kluba.

Centralno mjesto na ovom unikatnom dresu zauzima sponzor, kompanija Meridian koja je pružila podršku FK Rekreativu u osvajanju šampionske titule, a saradnja se nastavlja i u premijernoj sezoni ovog kluba i u višem rangu.

"Drago nam je što su ljudi iz kompanije Meridian prepoznali naš entuzijazam i pružili podršku našem malom klubu. Plasmanom u viši rang, ali i organizaciono želimo sada da se podignemo stepenicu više. Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo zajedno da predstavimo novi dres za sezonu 2021/22 i vjerujemo da će se svidjeti našim navijačima i ljubiteljima fudbala", istakao je Goran Arbutina, predsjednik FK Rekreativo.

Iz kompanije Meridian poručuju da su uvijek podrška sportskim klubovima, a FK Rekreativo žele što bolju i uspješniju sezonu u opremi koju pored imena kluba krasi sad i logo kompanije.

Novi dres imaće svoju premijeru u nedjelju od 17.30 časova na stadionu Dr Nele Karajlić kada će Rekreativo odigrati svoj prvi meč u Regionalnoj ligi Zapad.

Iz Rekreativa su najavili da će dres za sezonu 2021/22 uskoro biti i u prodaji u Banjaluci.

Sve najnovije vijesti iz svijeta sporta pratite OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije