Fudbal

Fudbaler Lacija na meti Zvezde

Fudbaler Lacija na meti Zvezde
Foto: sslazio.it | Fudbaler Lacija na meti Zvezde

Štoper Lacija Bastos mogao bi da pojača Fudbalski klub Crvena zvezda, objavio je "Sportski žurnal" navodeći da bi italijanska veza trenera beogradskog kluba Dejana Stankovića mogla da bude presunda u realizaciji transfera.

Nakon dovođenja Aleksandra Kataija, u Zvezdi se okreću potrazi za novim igračima, a "Sportski žurnal" piše da bi veliko pojačanje mogao da bude Bastos.

Reprezentativac Angole je na spisku želja trenera Stankovića i koliko god njegov dolazak u Beograd u ovom trenutku izgledao nerealno nije isključeno da se realizuje.

Bastos nije standardan u timu Lacija i bez obzira na još godinu dana ugovora može da dobije čiste papire, kako bi se rimski klub oslobodio plate. Crvena zvezda bi ga promovisala u najskupljeg u ekipi, a kompletan posao trebalo bi da odradi menadžer Federiko Pastorelo.

On je dugo u odličnim odnosima sa Stankovićem i nema ništa protiv da njegov klijent u narednoj sezoni igra tamo gdje je nekadašnji as Intera trener, sa mogućnošću da se nađe u grupnoj fazi Lige šampiona ili Lige Evrope.

Potencijalno veliko pojačanje Crvene zvezde 1991. je godište, skrenuo je pažnju na sebe u domovini kao fudbaler Petro Luande. Preselio je potom u ruski Rostov i osvojio Kup, a od ljeta 2016. je u Laciju za koji je upisao oko 100 nastupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije