Fudbal

Fudbaleri Borca počeli pripreme

Fudbaleri Borca počeli pripreme
Foto: V. Tripić | Fudbaleri Borca počeli pripreme

Vlado Jagodić, trener FK Borac danas je izvršio prozivku fudbalera nakon čega je odrađen i prvi trening u sklopu priprema za narednu sezonu u kojoj ih između ostalog očekuju i kvalifikacije za Ligu Evrope.

Banjalučani nisu dugo odmarali i danas su počeli pripreme za novu sezonu. Prvi dio priprema će obaviti u gradu na Vrbasu, a za 8. juli je planiran odlazak na pripreme na Zlatibor. Za sada su dogovorene četiri prijateljske utakmice koje će naši igrači odigrati na Zlatiboru. Dogovorene su i četiri kontrolne utakmice pa će rivali Borca biti Radnik Surdulica (11. juli), Inđija (14.), Javor (18. juli) Trepča (19. juli). Generalna proba bi trebalo da bude odigrana u Banjaluci sedam dana pred početak Premijer lige BiH.

Na prozivci se između ostalog pojavio i Jovo Lukić koji je u subotu i zvanično potpisao ugovor sa "crveno-plavima" a došao je iz Krupe.

Borac je u sezoni za nama, koja je prekinuta zbog pandemije virusa korona, bio četvrti na tabeli i tako je izborio plasman na međunarodnu scenu.

Banjalučane tako krajem avgusta očekuje ispit u prvom kolu kvalifikacije za Ligu Evrope, a početkom osmog mjeseca bi trebalo da znaju i ime rivala.

Nova sezona u bh. šampionatu počinje 1. ili 2. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije