Fudbal

Pratite nas na Google news

Fudbalski veterani Kotor Varoša prvi u Sokobanji

Fudbalski veterani Kotor Varoša prvi u Sokobanji
Foto: Srna | Fudbalski veterani Kotor Varoša prvi u Sokobanji
Srna

Fudbalski veterani Kotor Varoša osvojili su prvo mjesto na Međunarodnom turniru u malom fudbalu u Sokobanji i tako odbranili titulu osvojenu prošle godine.

Na turniru koji je održan proteklog vikenda Kotorvarošani su ostvarili dvije pobjede, i to u prvoj utakmici savladali su fudbalske veterane iz Apatina rezultatom 5:1, a u drugom meču domaći sastav sa 4:2.

U utakmici za drugo mjesto Apatin je savladao domaćina rezultatom 8:6.

Iako su mečevi imali takmičarski značaj oni su, prije svega, bili prijateljskog karaktera jer su ostvarena nova poznanstva koja imaju za cilj njegovanje bratskih odnosa sa obje strane rijeke Drine.

Član pobjedničke ekipe Duško Vasiljević zahvalio je domaćinima za gostoprimstvo i pozvao bratske ekipe na 4. Međunarodni turnir prijateljstva koji će krajem oktobra biti održan u Kotor Varošu.

"Ove godine očekujemo učešće osam ekipa iz Srbije, Slovenije i Republike Srpske, što naš turnir čini jedinstvenim na prostoru bivše Jugoslavije", istakao je Vasiljević.

Domaćin trodnevnog druženja potrudio se da sve protekne na visokom nivou, a nagrade i poklone za sve učesnike uručio je predsjednik Udruženja fudbalskih veterana iz Sokobanje Goran Frankulović.

"Čekali smo da se steknu uslovi nakon epidemije virusa korona da održimo turnir i uspeli smo u toj nameri, a zadovoljstvo je tim veće što su nam u gostima bila naša braća iz Apatina i Kotor Varoša", rekao je Frankulović.

Fudbalske veterane iz Kotor Varoša 12. juna, očekuje prijateljski susret u Prijedoru sa ekipom veterana "Radnika" iz Urija.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije