Fudbal

Fulam za Edisa Smajića Slobodi nudi 700.000 maraka

Fulam za Edisa Smajića Slobodi nudi 700.000 maraka
Foto: Arhiva | Fulam za Edisa Smajića Slobodi nudi 700.000 maraka

Engleski Fulam bacio je oko na mladog i izuzetno talentovanog fudbalera Slobode Edisa Smajića i ukoliko dođe do realizacije trensfera u kasu Tuzlaka moglo bi se sliti čak 700.000 KM.

Da novi član najjače engleske lige ima ozbiljne namjere, za "Nezavisne" je potvrdio i sam mladi reprezentativac BiH.

"Ostvario sam prvi kontakt s Fulamom preko mog kluba i ljudi koji me zastupaju. Priča jeste aktuelna, nešto se dešava, uzbuđen sam i ponosan da me uopšte povezuju s jednim takvim klubom", rekao je Smajić.

Predsjednik Slobode Senad Mujkanović kaže da Engleska nije jedina moguća destinacija na koju bi se Smajić mogao presliti već ovog ljeta.

"Nije uvijek visina trenutnog transfera u prvom planu. Mi naš rad zasnivamo na jednom drugom konceptu kao što je postotak u nekom narednom trensferu. Računamo da je riječ o mladom igraču, talentovanom i vjerujemo da će napraviti još dosta transfera u karijeri, što bi dugoročno donijelo profit Slobodi. Pregovaramo i s klubom iz Holandije te jednim iz susjedstva", izjavio je Mujkanović.

A Smajić, iako se ne opterećuje ponudama, ne skriva da bi najradije, ukoliko i dođe do transfera, sebe vidio upravo u Engleskoj. Za to ima i poseban razlog.

"Odmalena, od kako sam počeo pratiti fudbal uvijek sam, pa i danas navijam za Arsenal i sada bih možda mogao zaigrati upravo protiv njih. Naravno, ako se to i ne dogodi neću biti razočaran. I sam interes Fulama mi je veliki motiv za budućnost da nastavim raditi još jače i bolje", tvrdi Smajić.

Veznjak je prošle sezone za Slobodu odigrao 32 utakmice i postigao sedam golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije