Fudbal

Gobeljić posjetio igrača kojem je polomio nogu

Gobeljić posjetio igrača kojem je polomio nogu
Foto: FK Crvena zvezda | Gobeljić posjetio igrača kojem je polomio nogu

Delegacija FK Crvena zvezda, u kojoj je bio i fudbaler Marko Gobeljić, posjetila je danas fudbalera Suduve Vaidasa Slavickasa, kome je Zvezdin bek slomio nogu na revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu.

Gobeljić je bio u posjeti Slavickasu zajedno sa generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem i sportskim direktorom Mitrom Mrkelom, poslije operacije u Urgentnom centru u Beogradu. Oni su Slavickasu poklonili dres Crvene zvezde, potpisan od svih prvotimaca i prenijeli mu želje cijele ekipe da se što prije oporavi.

Doktori su zadovoljni kako je protekla operacija i kako ide oporavak, a Slavickas će se za dan ili dva vratiti u Litvaniju.

"Drago mi je što sam imao prilike lično da se izvinim zbog povrede. Žao mi je zbog svega što se desilo i zato mi je mnogo značilo što sam danas imao priliku da popričam i lično se izvinim Slavickasu", poručio je Gobeljić za klupski sajt.

Gobeljić je zbog preoštrog starta zaradio direktan crveni karton u 60. minutu i sasvim izvjesno čeka ga suspenzija Evropske fudbalske unije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije