Fudbal

Grande Siniša: Plaćao operacije ljudima koje i ne poznaje

Grande Siniša: Plaćao operacije ljudima koje i ne poznaje
Foto: Printscreen/Instagram | Grande Siniša: Plaćao operacije ljudima koje ne poznaje

Miroslav Tanjga, kum je legendarnog srpskog fudbalera, u intervju za "Ekspres" otvorio je dušu i ispričao detalje iz života Siniše Mihajlovića. Pričalo se o mnogim dešavanjima iz života legende, a Tanjga je otkrio da nismo ni svjesni koliko je velik čovjek bio Siniša, te kakav je njegov odnos bio sa Silvijom Berluskonijem.

‘’Sinišu je vrijeđalo to što Berluskoni misli da može da mu kaže ko treba da igra, a ko ne. I baš zbog toga je tjerao po svome. Silvio je na kraju i otjerao zbog toga, ali je kasnije priznao da je otkaz Siniši njegova najveća greška. Usput je dodao ono čuveno, kada sam pojeo g...o, nema nazad. Poslije svega su se često viđali, Berluskoni je shvatio koliko je Siniša bio pravedan i kao čovjek u mnogo čemu izuzetan’’, ispričao je Miroslav.

Kakav čovjek je legendarni Srbin bio govore i njegovi potezi. 

‘’Ljudima je pomogao puno i nikada nije pričao o tome. Možda samo ja znam koliko je operacija platio, čak i onima koje nije poznavao, koliko novca je dao za Dječije selo u Sremskoj Kamenici i da ne nabrajam dalje’’, sa suzama u očima otkriva Tanjga, prenosi ‘’Mondo’’.

Kada se priča o Siniši Mihajloviću koji je toliko značajan za srpski fudbal i koji je ovoj igri dodao totalno drugu dimenziju, mora se napomenuti da je njegov mandat na čelu reprezentacije Srbije, koju je vodio od 2012. godine. "Mislim da je došao u pogrešno vrijeme. Objektivno u tom momentu su Belgija i Hrvatska bile bolje reprezentacije od nas. Da je došao par godina kasnije mislim da bi zatekao bolji igrački kadar. Ipak, uspostavio je neki red i učinio dosta za atmosferu u reprezentaciji", zaključio je Tanjga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije