Fudbal

Grinvud karijeru nastavlja u "očajnom" velikanu La lige

Grinvud karijeru nastavlja u "očajnom" velikanu La lige
Foto: Twitter / Printscreen | Grinvud karijeru nastavlja u "očajnom" velikanu La lige

​Engleski fudbaler Mejson Grinvud izvjesno će napustiti redove Hetafea nakon pozajmice, ali neće ostati ni u Mančester Junajtedu.

Podsjećanja radi, nakon dugotrajne suspenzije Grinvud se konačno početkom prošle sezone vratio na teren i to kao posuđen igrač u dresu Hetafea.

U Junajtedu su jasni da ga na kraju pozajmice Hetafeu neće vraćati na "Old Traford", a što je donekle već davno bilo jasno. Dakle, postojalo je još samo pitanje gdje će nastaviti karijeru.

Iako se špekulisalo da je Grinvud na korak od italijanskog giganta Juventusa, sada je poznato da od toga neće biti ništa. Preciznije, ovaj 22-godišnji ofanzivac ostaje u Španiji i potpisaće ugovor sa tamošnjim velikanom Valensijom, potvrđuje Nik Semeraro.

Igrač i "Šišmiši" su navodno dogovorili sve uslove, pa preostaje još da se dva kluba dogovore oko ovog transfera, koji na neki način i jeste bio neočekivan.

Naime, mnogi su mišljenja da je Mejson Grinvud zahvaljujući svojim neospornim kvalitetima zaslužio igrati u dosta konkurentnijem timu od Valensije. Ipak, naredne takmičarske godine ponovo ga gledamo u La Ligi, prenosi "sportam".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije