Fudbal

Gubitnik prelaznog roka: Pristao na transfer da bi ga klub odbio

Gubitnik prelaznog roka: Pristao na transfer da bi ga klub odbio
Foto: Pixnio | Gubitnik prelaznog roka: Pristao na transfer da bi ga klub odbio

Najveći gubitnik ovog prelaznog roka je Nikolo Zaniolo, koji je pristao na transfer u Milan, da bi ga na kraju sage engleski klub odbio. On će na kraju morati da ostane u Romi nakon svega što je uradio u posljednjih nekoliko dana.

Odbio je Zaniolo da trenira i da igra utakmice, jer je želio da isforsira transfer iz klub i da pojača ekipu Milana.

Roma nije prihvatila ponudu od Milana, te je jedina ponuda koju su zvaničnici ovog kluba prihvatili bila ona iz Engleske, od Bornmuta.

Glavna imena "Vučice" rekli su da Zaniolo više neće biti dio njihovog projekta, te da može da ode u redove "Trešnjica", ali on je želio da ide u neki drugi, jači klub.

Kada je vidio da mu ponestaje opcija, pojavio se Lids sa ponudom, te je Zaniolo ponovo bio sretan jer može da bira.

Ipak, Roma je odbila i ponudu Lidsa, te je tako jasno dala do znanja Zaniolu da može da potpiše samo za Bornmut.

On je danas konačno i pristao da to uradi, ali ga je onda dočekao šok. Naime, Zaniolo je čekao da krene dogovor sa Bornmutom oko njegovog ugovora.

Odgovor koji je dobio od "Trešnjica" je da se povlače iz "trke" za njegov potpis jer su uradili dovoljno poslova dok je on razmišljao da li želi da dođe.

Zaniolo tako nema više opcija, jer se niti jedan klub nije javio i tražio da ga potpiše, te će kako stvari stoje morati ostati u Romi.

A, tek to će biti veliki problem za njega, jer ga u Romi više ne žele, a posebno treba biti zabrinut jer su navijači bijesni na njega.

Vrijeme polako ističe, a jasno je da se Zaniolo nada da će se sada bilo ko pojaviti i htjeti da ga dovede, a naravno sve samo kako ne bi ostao u Romi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije