Fudbal

Gvardiola: Žao mi je Murinja, niko ne stoji uz nas menadžere

Gvardiola: Žao mi je Murinja, niko ne stoji uz nas menadžere
Foto: Arhiva | Gvardiola: Žao mi je Murinja, niko ne stoji uz nas menadžere

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola smatra da nije dobro kada jedan etablitani menadžer dobije otkaz, ali priznaje da iza svega stoje rezultati.

Trener prvaka Engleske, čiji tim se pobjedom na penale nad Lesterom plasirao u polufinale Karabao kupa, kaže da menadžere nema ko da zaštiti.

"Kada se ovako nešto dogodi, da jedan menadžer dobije otkaz, uvijek sam tužan. Mi smo usamljeni, niko ne stoji uz nas. Kada je menadžer u takvoj situaciji, to nije dobro, ja sam blizak sa svima", rekao je Gvardiola.

On je ipak svjestan da njihova sudbina prevashodno zavisi od rezultata.

"U fudbalu se tako nešto dešava. I uvijek se zna šta je bilo kada dobijete otkaz, to je zato što rezultati nisu dobri. Ne treba ja da tješim Murinja, on je snažan karakter. Želim mu sve najbolje, nadam se da će uskoro vratiti fudbalu, jer i Junajted nastavlja da igra fudbal bez njega", poručio je strateg prvaka Engleske, prenio je B92.

Prema posljednjim informacijama, najbliži mjestu vršioca dužnosti trenera je bivši napadač "crvenih đavola", Ole Gunar Solskjer, kojem bi mogao da pomaže nekadašnji prvi pomoćnik Aleksa Fergusona, Majk Filan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije