Fudbal

Haos u Bernu: Delije pretukle muškarca, policajac pucao

Haos u Bernu: Delije pretukle muškarca, policajac pucao
Foto: Screenshot | Haos u Bernu: Delije pretukle muškarca, policajac pucao

Grupa navijača Crvene zvezde napravila je haos u centru Berna pred utakmicu protiv Jang Bojsa u okviru plej-ofa Lige šampiona, a oni su u jednom trenutku pretukli jednog muškarca.

Video klip koji se pojavio na internetu pokazuje grupu navijača Crvene zvezde kako velikom brzinom prilazi jednom muškarcu bez navijačkih obilježja, nakon čega ga gotovo svi počinju udarati. U opisu videa se navodi da su tom prilikom napadnuti navijači domaćeg tima.

Na snimku se vidi i jedan navijač koji upotrebljava dugačku letvu i više puta udara muškarca.

Švajcarska policija je reagovala jako brzo, a najbliži policajac koji se nalazio na mjestu događaja ispalio je nekoliko metaka u vazduh kako bi do dolaska ostalih kolega barem malo smirio situaciju.

Još uvijek nije poznat razlog, ali ni epilog ovog incidenta koji se dogodio daleko od stadiona i koji apsolutno nikakve veze nema sa sportom, a svakako da će pragmatični Švajcarci učiniti sve da se sankcionišu i kazne odgovorne osobe.

Što se tiče same utakmice između Jang Bojsa i Crvene zvezde, ona je završila bez pobjednika, a konačni rezultat glasio je 2:2. Putnik u grupnu fazu Lige šampiona će biti poznat za šest dana u Beogradu, gdje se igra revanš meč.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije