Fudbal

Hrvatski huligan pobjegao iz bolnice

Hrvatski huligan pobjegao iz bolnice
Foto: Tanjug | Hrvatski huligan pobjegao iz bolnice

Hrvatski huligan koji je povrijeđen u neredima na utakmici Partizana i Crvene zvezde u srijedu nestao je nakon pregleda na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu gdje je bio zajedno s još jednim Hrvatom.

Partizanova TV objavila je da su u neredima učestvovali i Hrvati, navode kako se radi o unajmljenim članovima kik-boks kluba iz Splita, koji su prvi put došli na stadion Partizana i započeli nerede u borbi za prevlast između dvije Partizanove frakcije.

Iz beogradske bolnice potvrdili su za "Net.hr" kako je jedan od povrijeđenih Splićanin A.F. koji ima kontuziju glave, nagnječenje mozga i povredu šake. Nije poznato da li je on pobjegao iz bolnice i traži li ga srpska policija.

"Telegraf" piše da je u bolnici ostao još jedan Hrvat, uz njega i navijač iz Sremske Mitrovice te jedan iz Beograda.

Podsjećamo, Partizan i Zvezda igrali su 156. 'večiti derbi' na stadion u Humskoj.

Oko 15. minuta počeli su neredi na jugu. Najprije se mislilo da su navijači Zvezde provalili na tribinu s Grobarima, navijačima Partizana, ali ispostavilo se da je krvavi sukob zapravo borba za prevlast unutar Partizanove navijačke grupe. 

Partizan vs Crvena Zvezda 13/12/2017 : Des violents affrontements entre les ultras du Partizan Belgrade durant la rencontre, plusieurs personnes ont été tabassés et torturés dans la tribunes.

Posted by Ultra Style on 13. prosinca 2017

(24Sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije