Fudbal

Hrvatski trener prijetio kolegi "rezanjem grkljana" pa se izvinio

Hrvatski trener prijetio kolegi "rezanjem grkljana" pa se izvinio
Foto: Screenshot/X.com | Hrvatski trener prijetio kolegi "rezanjem grkljana" pa se izivnio

Fudbaleri Torina i Fiorentine su odigrali bez golova u 27. kolu Serije A a isključenje na ovom meču je zaradio hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

Jurić je prvi žuti karton dobio u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena da bi istu kaznu zaradio i u 90. minutu susreta je prijetio smrću Vićencu Italijanu, treneru Fiorentine.

Tokom verbalne rasprave, Jurić je kolegi poručio da će da mu "prereže grkljan". Tada je dobio crveni karton, a očekuju se još veće posljedice u vidu suspenzije u narednom periodu. Direktni svjedoci Jurićevog poteza i prijetnji su bili četvrti sudija i predstavnik Fdubalskog saveza Italije što, kako navoe italijanski mediji, znači da trener Torina čeka više utakmica suspenzije.

Jurić se nakon utakmice izvinio Italijanu u trenucima kad je on davao izjavu za televiziju.

Možemo li da se zagrlimo? Bio sam zao prema Vinćencu, prešao sam granicu i moram da se izvinim. Adrenalin je visok i svađamo se zbog stvari zbog kojih ne treba da se svađamo. On je moj prijatelj, pretjerao sam i tražim da mi oprostite", rekao je Jurić a strateg Fiorentine je prihvatio izvinjenje uz poruku:

"Nadam se da će ova slika nas dvojice na kojoj se grlimo biti ona koja će se objavljivati. To mora biti primjer drugima"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije