Fudbal

Ibrahimović: Pio sam tablete protiv bolova i nisam spavao šest mjeseci

Ibrahimović: Pio sam tablete protiv bolova i nisam spavao šest mjeseci
Foto: Tanjug/Spada/LaPreše via AP | Ibrahimović: Pio sam tablete protiv bolova i nisam spavao šest mjeseci

Fudbalski klub Milan je na službenim stranicama objavio da iskusknog napadača Zlatana Ibrahimovića (40) neće biti sedam do osam mjeseci zbog operacije koljena. Ibrahimović ugovor s Milanom ima još mjesec dana, a upravo zbog povrede već neko vrijeme razmišlja o tome da završi karijeru

"La Gazzetta dello Sport" je ranije pisala da bi mogao da produži igračku karijeru možda čak ne i u Milanu, ali i da bi mogao da potpiše ponovo za "rosonere". Spominjala je i opcija prekida karijere. U tom bi slučaju mogao da preuzme jednu od direktorskih funkcija u Milanu, piše Index.hr. Ta se opcija sada čini najizglednijom. Popularni Ibra je na "Instagramu" detaljno opisao pakao koji je prolazio nakon povrede.

"Posljednjih šest mjeseci igrao sam bez ukrštenih ligamenata u lijevom koljenu. Koljeno je bilo otečeno šest mjeseci. Sa ekipom sam mogao da treniram samo 10 puta u posljednjih šest mjeseci. Dobio sam više od 20 injekcija u šest mjeseci. Praznio sam koljeno jednom sedmično šest mjeseci", počeo je Ibrahimović i nastavio:

"Pio sam lijekove protiv bolova svaki dan šest mjeseci. Zbog bolova jedva da sam spavao u posljednjih šest mjeseci. Nikad nisam toliko patio na terenu i izvan njega. Učinio sam nemoguće mogućim. U mislima sam imao samo jedan cilj, da učinim saigrače i trenera prvacima Italije jer sam im dao obećanje. Danas imam novi ligament i još jedan trofej".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije