Fudbal

Igrač pao preko ograde, navijači ga tukli šakama i nogama

Igrač pao preko ograde, navijači ga tukli šakama i nogama
Foto: Printscreen video Sportklub | Igrač pao preko ograde, navijači ga tukli šakama i nogama

Revanš utakmicu polufinala plej-ofa za engleski Čempionšip između Portsmuta i Sanderlenda obilježio je rijetko viđeni incident.

Sanderlandov igrač Luk Onien je nakon jednog duela pao preko ograde na tribinu s domaćim navijačima od kojih ga je nekoliko huligana počelo udarati.

Navijač u sivoj majici udario ga je šakom i nogom dok je ležao na tlu, ali se Onien izvukao bez povreda.

Sudija je nakratko prekinuo susret te od redara zatražio da riješe situaciju pa je neimenovani huligan kasnije i uhapšen.

Na snimku se vidi kako muškarac izaziva gostujuće navijače na tuču, ali je sve, na sreću, ostalo samo na verbalnim uvredama. Video incidenta možete pogledati na ovom LINKU.

Susret je završio bez golova, a Sunderlend je prošao dalje ukupnim rezultatom 1:0 i za ulazak u Čempionšip će igrati s pobjednikom susreta Donkastera i Čarltona koji je prvu utakmicu u gostima dobio 2:1.

To je četvrti slučaj napada na fudbalere u Velikoj Britaniji ove sezone. U martu je navijač Hibernijana preskočio ogradu te napao Rendžersova kapitena Džejmsa Taverniera, a sedmicu dana ranije na istom stadionu je neko staklenom bocom gađao Seltikovog igrača Skota Sinklera.

Sredinom marta huligan Birmingema je utrčao na teren i u šakom u glavu udario Aston Vilinog igrača Džeka Greliša.

(index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije