Fudbal

Ispovijest Gigsove djevojke: Osjećala sam se kao da me koristi samo za seks

Ispovijest Gigsove djevojke: Osjećala sam se kao da me koristi samo za seks
Foto: Tanjug/Danny Lawson/PA via AP | Ispovjest Gigsove djevojke: Osjećala sam se kao da me koristi samo za seks

Rijetko koja fudbalska afera bila je veća od ove koju je servirao legendarni velški fudbaler Rajan Gigs. On je priredio pravi pakao djevojci Kejt Grevil, a onda je ona odlučila da u ispovjesti sve pojasni.

Ona je na sudu govorila o mnogim problematičnim potezima Gigsa. Ona je prije dvije godine optužila Gigsa za napad i nanošenje tjelesnih povreda (između ostalog je gađao laptopom), a kako ističe saznala je da Gigs istovremeno ima čak devet veza, piše Nova.rs.

"Ono što sam našla na njegovom ajpedu bilo je gore nego što sam mogla da zamislim. Imao je afere sa osam žena dok je bio sa mnom", kazala je.

Da sve bude utoliko nevjerovatnije: "To su bile ozbiljne veze".

Otkrila je da sa Gigsom bila u vezi od 2013. godine dok su oboje imali brakove, a ona je odlučila da dva mjeseca kasnije ostavi muža.

Navodno je 1. novembra 2020. godine napao Kejt i nanio joj je tjelesne povrede u njegovoj kući u Mančesteru.

Ona je istakla da je znao da joj šalje po 50 poruka u satu i da joj je otvoreno prijetio da će joj uništiti karijeru.

"Nikada me ne bi ostavljao na miru, nikada nije bilo trenutka da nije želio da imamo seks. Kada mu ne bih odgovorila, dobila bih mnogo uznemirujućih poruka. Slao mi je jednom mejl sa ucjenom, to je bio video našeg seksa. Rekao je da bi poslao ovo ljudima ako mu ne odgovorim", poručila je ova djevojka.

Zatim je pojasnila da je nekada imala utisak kao da u Gigsovoj glavi ona ima samo jednu ulogu.

"Došao bi ujutru kod mene, imali bismo seks, osjećala sam se kao da me koristi samo za seks. Ne bi me ostavio na miru, nikad nije bilo trenutka kada nije želio da ima seks. Došao je kod mene zbog seksa, a onda je odletio u Barselonu sa drugom djevojkom. Jednog trenutka bi rekao da naša veza neće uspjeti, onda bi mi slao provokativne slike", rekla je ona.

Gigs je navodno napao i njenu mlađu sestru Emu tokom napada. Navodno je šutnuo nogom djevojku koja je poručila da ga ostavlja, dok je sestru udario laktom u vilicu. To nije bio prvi put da je došlo do fizičkog nasilja.

"Poludio je u hotelu, zgrabio me za zglobove i vukao po podu. Izbacio me napolje, a stvari je bacio na ulicu. Osjećala sam se poniženo i osramoćeno. Tada je prvi put bio agresivan prema meni. Stalno se ljutio i skrivao je telefon", ispričala je jednom prilikom.

Gigs je sebi izgradio reputaciju kakvu ima danas kada je prvi put objelodanjeno da je osam godina bio u tajnoj vezi sa ženom rođenog brata Rodrija. Zbog Nataše se i razveo od supruge Stejsi 2016. godine, a Nataša je odlučila i da abortira dijete koje je trebalo da dobije sa Rajanom, svega nekoliko nedjelja nakon što se udala za Rodrija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije