Fudbal

Italijani oduševljeni zbog Siniše Mihajlovića

Italijani oduševljeni zbog Siniše Mihajlovića
Foto: N.N. | Italijani oduševljeni zbog Siniše Mihajlovića

Fudbaleri Juventusa porazili su Bolonju na svom terenu u 8. kolu Serije A, a utakmica je odigrana u znaku dva čovjeka – Siniše Mihajlovića i Kristijana Ronalda.

Publika u Torinu pozdravila je čuvenog stratega koji se vratio poslu nakon drugog ciklusa liječenja leukemije, dok je Ronaldo zaokružio jubilej od 700 postignutih pogodaka u karijeri zbog čega mu je pred utakmicu uručen dres sa tim brojem.

Ipak, čini se da je malčice pažnja ljudi na stadionu bila usmjerena ka Srbinu. Tako tvrde i italijanski mediji koji neprestano pišu o velikoj borbi njima inspirativnog Mihajlovića.

"Ako se usredsredimo na meč Juventusa i Bolonje, osim dresa Kristijanu za 700 golova, tu je i Siniša Mihajlović. On vodi svoj tim uprkos što je završio drugi ciklus hemoterapije, boreći se protiv leukemije koja mu je dijagnostikovana prije tri mjeseca. Odlično je vidjeti ga", napisao je na Tviteru Fernando Evanđelio, čuveni novinar.

Povodom utakmice ova dva tima oglasio se i Đovani Albaneze, novinar Tutomerkata i otkrio dio atmosfere sa lica mjesta.

Dugo je trajao aplauz na stadionu za Sinišu Mihajlovića dok su se čitali sastavi.

Kristijano Ronaldo je protiv Bolonje nastavio sjajnu seriju i golom u 19. minutu doneo prednost svom timu, a Danilo je izjednačio samo sedam minuta kasnije. Miralem Pjanić je bio čovjek odluke i pogotkom u 54. minutu donio tri boda "staroj dami".

(Srpskainfo.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije