Fudbal

Ivanović na udaru Rusa zbog loše igre

Ivanović na udaru Rusa zbog loše igre
Ivanović na udaru Rusa zbog loše igre

U posljednjih par mjeseci u Čelsiju je Branislav Ivanović bio često na udaru kritika, prije svega navijača i britanskih medija, a izgleda da se stvari nisu mnogo promijenile ni u Rusiji.

Srpski reprezentativac je ove zime prešao u Zenit i na pet mečeva koliko je odigrao klub je zabilježio dvije pobjede, dva poraza i remi i pao je na treću poziciju. Juče su imali šansu da se u direktnom duelu sa prvoplasiranim Spartakom vrate u borbu, ali su izgubili sa 2:1.

Odigrali su veoma loš meč u Moskvi, pogotovo u prvom poluvremenu u kojem nisu imali čak ni šut ka golu, a u sivilo Zenita se utopio i Srbin.

"Bilo je to tužno veče Zenita, zaista nije prijatno kada tim koji ima takav budžet i takve uslove igra kao neki osrednji tim. Nevjerovatno je da su se toliko opustili i pali na taj nivo", rekao je Sergej Gorlukovič za portal Sport ekspres.

Nekadašnji sovjetski i ruski reprezentativac i bivši igrač Dortmunda, Dinamo Minska, moskovskih klubova Lokomotive i Spartaka nije štedio kritike na račun Ivanovića.

"Bolje da ćutim kada je on u pitanju. Čovjek zarađuje milione, a bolje da ne izlazi na teren da se ne bruka. Ovo je šampionat Rusije, a ne Bjelorusije. Igra katastrofalno, toliko je pao u formi da je to teško objasniti", zaključio je Gorlukovič.

Kada je šampionat Rusije u pitanju sedam kola prije kraja Spartak je prvi sa 54 boda, CSKA ima 44, a Zenit 43 poena.

(novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije