Fudbal

Jagodić: Što prije u mirnu luku

Jagodić: Što prije u mirnu luku
Foto: N.N. | Jagodić: Što prije u mirnu luku

Vlado Jagodić na današnjem zvaničnom predstavljanju na funkciji šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine izrazio je očekivanja da će Semberci i prije kraja maja svojim dobrim igrama osigurati opstanak u M:tel Premijer lige BiH.

Treći ovosezonski strateg tima iz Bijeljine, nakon Slavka Petrovića i Darka Nestorovića, u sedam predstojećih kola pokušaće ostaviti ekipu iznad zone ispadanja od koje je trenutno na desetoj poziciji dijeli samo jedan bod od Olimpika i dva od posljednje Krupe.

"Došao sam da pomognem da Radnik ostane gdje mu je mjesto. Ovo je za mene izazov jednak borbi za titulu", rekao je Jagodić.

Debi na klupi Semberaca imaće narednog vikenda na "Tušnju" protiv Tuzla sitija. Nakon toga čekaju ga dueli sa Slobodom, Olimpikom i Širokim Brijegom na domaćem terenu, te gostovanja kod Mladosti, Krupe i Sarajeva.  

"Do kraja sezone u igri je još 21 bod. Imamo kvalitet i opstanak ne bi trebao doći u pitanje. Nadam se da ćemo našim igrama i prije 33. kola, odnosno 30. maja biti u mirnoj luci", kazao je nekadašnjeg selektora mlade fudbalske U21 reprezentacije BiH i dodao:

"Mi smo u situaciji da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Imamo nekoliko utakmica protiv direktnih rivala, ali nećemo se naravno fokusirati samo na te duele. Svaki bod je bitan".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije