Fudbal

Josip Brekalo propušta utakmicu "vetrenih" sa Slovenijom

Josip Brekalo propušta utakmicu "vetrenih" sa Slovenijom
Foto: HNS | Josip Brekalo propušta utakmicu "vetrenih" sa Slovenijom

Josip Brekalo hrvatski fudbalski reprezentativac propustiće prijateljsku utakmicu "vatrenih" protiv Slovenije.

Susret je zakazan u nedjelju u Dohi, a Brekalo je na testiranju uoči okupljanja bio pozitivan na korona virus, te neće konkurisati za susret u Kataru.

Ovisno o razvoju situacije eventualno će biti u konkurenciji za drugu utakmicu planiranu takođe u Dohi 29. marta protiv Bugarske.

Selektor Zlatko Dalić na raspolaganju neće imati i još dvojicu standardnih reprezentativaca.

"S prvotnog popisa zbog ozljeda su otpali Marcelo Brozović i Šime Vrsaljko, žao mi je zbog toga. Okupljamo se u Zagrebu, ali petorica igrača dolaze u Dohu izravno iz svojih klubova. Motiv nam je velik u nadolazećim utakmicama kako bismo se pripremili za ono što nas čeka u lipnju. Ovo će biti jako dobar test za sve nas da vidimo što možemo, da se pripremimo za Ligu nacija", istaknuo je Dalić, koji je jasno dao do znanja da misli koristiti sve igrače.

"Pozvali smo 25 igrača, ideja je da svi igraju. Dat ćemo priliku svim igračima, ali nema smisla maksimalno ih opteretiti, želim isprobati sve igrače. Cilj nam je da svi igraju. Napravit ćemo dvije momčadi za te dvije utakmice, igrači su ionako u svojim klubovima jako opterećeni, mislim da će i njima dobro doći da ih malo rasteretimo", smatra Dalić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije