Fudbal

Joveljić traži "ostanak" u reprezentaciji

Joveljić traži "ostanak" u reprezentaciji
Foto: Printscreen/Instagram | Joveljić traži "ostanak" u reprezentaciji

​Fudbalska reprezentacija Srbije će u četvrtak ujutro (26. januar, 04.00) odigrati prijateljsku utakmicu protiv SAD-a u Los Anđelesu, gdje je selektor Dragan Stojković Piksi pozvao pretežno igrače iz Superlige.

Osim Superligaša, na spisku se nalaze i trojica igrača iz MLS lige, Ranko Veselinović, Đorđe Petrović i Dejan Joveljić, a upravo je mladi Joveljić za Sport klub govorio o samoj utakmici, kao i činjenici da je "domaćin", s obzirom na to da igra za LA Galaksi.

"Imam tu sreću da ću dočekati ovde ostatak reprezentacije, da ću biti domaćin. Igramo u Los Anđelesu protiv reprezentacije SAD, a oni dolaze u odličnom sastavu – malo su me iznenadili. Nedostaje samo nekoliko igrača iz evropskih liga u odnosu na sastav koji je nastupio na Svetskom prvenstvu. Biće to ozbiljna utakmica na visokom nivou"

Jović ističe i da mu je drago što je na spisku, te da će nastaviti da se dokazuje, prenosi b92.

"Imao sam priliku već da debitujem kod selektora Piksija. Jako mi je drago što ću opet moći da dokažem i pokažem šta mogu. Što se tiče mojih ambicija u reprezentaciji, svetan sam da ako igram dobro u klubu i dajem golove, moje partije neće ostati neprimećene. Ako tako bude, nadam se da ću se naći na budućim spiskovima", zaključio je Jović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije