Fudbal

Jović: Srećan sam zbog gola u prvoj utakmici

Jović: Srećan sam zbog gola u prvoj utakmici
Foto: Tanjug/AP arhiva | Jović: Srećan sam zbog gola u prvoj utakmici

Fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Luka Jović izjavio je da je srećan što je postigao gol na prvoj zvaničnoj utakmici u dresu kluba iz Firence.

Fiorentina je u nedjelju pobijedila na svom terenu Kremoneze 3:2, a Jović se upisao u strijelce u 34. minutu. On je odigrao cijeli meč za klub iz Firence.

"Srećan sam što sam uspeo da opravdam očekivanja i postignem gol na svojoj prvoj utakmici za Fiorentinu. Radio sam naporno u predsezoni i evo već je počelo da se vraća. Ovo je odličan početak u svakom smislu, kako za klub, tako i za mene. Dramatična završnica, mogli smo i ranije da rešimo pitanje pobednika, ali na kraju je najvažnije da smo prvenstvo počeli sa tri boda", rekao je Jović novinarima poslije meča.

On je istakao da vjeruje da se vraća u staru formu.

"Polako idem ka svojoj staroj formi, a naravno da mi golovi i uspesi samo daju vetar u leđa da budem sve bolji i bolji. Potrudiću se da i u narednom periodu dam sve od sebe i da donesem što više radosti navijačima Fiorentine", istakao je srpski napadač.

Nikola Milenković je odigrao cijeli meč za Fiorentinu, dok su Matija Nastasić i Aleksa Terzić bili na klupi za rezervne fudbalere.

Utakmicu sa tribina su posmatrali selektor Srbije Dragan Stojković i njegov pomoćnik Bratislav Živković. Stojković i Živković su poslije meča bili na večeri sa Jovićem, Milenkovićem, Nastasićem i Terzićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije