Fudbal

Jubilarna 200. utakmica Milojevića na 173. vječitom derbiju

Jubilarna 200. utakmica Milojevića na 173. vječitom derbiju
Foto: FK CRVENA ZVEZDA | Jubilarna 200. utakmica Milojevića na 173. vječitom derbiju

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Crvene zvezde, Vladan Milojević će predvoditi svoje izabranike na predstojećem 173. vječitom derbiju 200. put kao glavni trener.

„Najveća utakmica srpskog fudbala će biti idealna prilika za sve zvezdaše da u subotu, 20. aprila od 18 časova budu dio spektakla na Marakani i podrže jednog od najboljih stratega u modernoj istoriji crveno bijelih“, poručuju iz Crvene zvezde i dodaju:

„O Vladanu Milojeviću se može govoriti jedino u superlativu, jer su njegovi poduhvati sa Crvenom zvezdom vratili naš klub na staze stare slave. Popularni “Klark Kent” je sa voljenim klubom ispisao istoriju, a nadimak su mu dodelili naši navijači usled njegovog stila i stava koji poseduje dok vodi utakmicu“.

Zvezdin je rekorder, jer je predvodio ekipu na čak 44 evropska duela, od toga može se pohvaliti sa dvije grupne faze Lige šampiona i proljećem u Ligi Evrope.

„Nastavio je iskusni šef stručnog štaba od povratka na klupu Crvene zvezde da niže pobede, a do sada je računajući takmičarske i prijateljske mečeve 199 puta predvodio sa klupe voljeni klub. Statistika je pozitivna i glasi: 146 pobeda, 32 remija i 21 poraz“, dodaju iz Zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije