Fudbal

Junajted prelomio oko trenera, ponovo ruše svjetski rekord?

Junajted prelomio oko trenera, ponovo ruše svjetski rekord?
Foto: N.N. | Junajted prelomio oko trenera, ponovo ruše svjetski rekord?

Evo kako je završio sastanak borda, tema je bila samo jedna, pozicija trenera Olea Gunara Solskjera nakon serije loših rezultata.

Novi navodi u današnjem "Tajmsu", Solskjer neće biti smijenjen čak ni ako doživi težak poraz od Liverpula.

Naime, poslije sastanka borda direktora, Norvežanin je dobio povjerenje da nastavi sa započetim poslom, a da planovi u prelaznom roku budu nastavljeni u istom pravcu.

Klub je spreman da istraje na putu podmlađivanja tima, stvaranja nukleusa od britanskih igrača, ali i velikih ulaganja u problematična mjesta.

Alegri izgleda nije želio bez čvrstih garancija kada su pojačanja u pitanju da prihvati posao, a on želi da se osloni na iskusnije igrače. Junajted ide drugim putem, pa je Norvežanin dobio još vremena.

Na kojim pojačanjima radi Junajted?

Od britanskih igrača to su Deklan Rajs iz Vest Hema koji ima ugovor do 2024. kao i Džejdon Sančo iz Dortmunda.

Probaće da dovedu Mandžukića već ove zime, ali i da postignu dogovor sa Kristijanom Eriksenom za ljeto. Naime, Danac ne želi da šest mjeseci prije isteka ugovora promijeni sredinu, finansijski bi bolje prošao kao slobodan igrač, imao bi i ogroman bonus na ruke, pošto dolazi bez obeštećenja.

Ključ ljetnjeg prelaznog roka bi trebalo da bude Kalidu Kulibali, za to će "Đavoli" morati da sruše svjetski rekord postavljen kupovinom Megvajera, a Senegalac prema nekim informacijama košta blizu 150 miliona evra, tačnije toliko traži De Laurentis za jednog od najboljih štopera na svijetu.

(sportske.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije