Fudbal

Juventus kreće po Nejmara

Juventus kreće po Nejmara
Foto: Tanjug/AP | Juventus kreće po Nejmara

Brazilski napadač iz Pari Sen Žermena Nejmar da Silva pokrenuće razgovore sa Juventusom oko mogućeg transfera, prenosi italijanski Rai Sport.

Kako se navodi, Nejmarov otac stiže danas u Torino na sastanak sa sportskim direktorom "Stare dame" Fabio Paratićijem da vidi postoji li šansa da se priča ozbiljno aktuelizuje.

Za sada su u planu samo razgovori i opcije kada bi mogao Juventus da dovede Nejmara, ukoliko je realan taj transfer, vjerovatno na zimu ili narednog ljeta.

Nabolji brazilski fudbaler je otvoren za prelazak u Torino, posebno jer insistira na odlasku iz Pari Sen Žermena, ali klub traži ogromno obeštećenje od čak 300 miliona evra.

Italijanski velikan u ovom momentu nema taj novac za transfer, jer se ovog ljeta već istrošio na Matijsa de Lihta (75 miliona), Kristijana Romera (26) i Meriha Demirela (18), ali je i doveo dvojicu iz PSŽ-a besplatno - Ðanluiđija Bufona i Adrijena Rabioa.

Nejmar se dovodio u vezu i sa povratkom u Španiju, Real Madrid ili Barselonu, odakle je prije dvije godine za rekordnih 222 miliona prešao u Pariz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije