Fudbal

Juventus se na pogon "orlova" diže iz pepela

Juventus se na pogon "orlova" diže iz pepela
Foto: Tanjug/AP | Juventus se na pogon "orlova" diže iz pepela

​Fudbaleri Juventusa savladali su Salernitanu u 21. kolu Serije A sa 3:0, a pogoci su djelo srpskih reprezentativca Dušana Vlahovića i Filipa Kostića.

Vlahović je imao problema sa povredama i sa formom, uklopio se u sivu sliku "stare dame" koja je bodovno kažnjena i sada je čak i Evropa u granicama čuda.

Da se upotpuni srpska dominacija, Vlahović je asistirao za Filipa Kostića koji je izašao na golmana i poslao loptu u mrežu u prvom minutu nadoknade prvog dijela igre.

Da se upotpuni srpska priča, Dušan je u 47. minutu ponovo pogodio, na dodavanje Fađolija i to je ono što želimo da vidimo od "orlova".

Još 15. oktobra je posljednji put Vlahović pogodio za torinsku damu, a nakon toga je kuburio sa povredama, da bi sa njima krenuo u mundijalsku ludnicu sa Srbijom.

Dobio je određene minute u Kataru, a nakon toga je ponovo morao da pauzira, ne svojom voljom i voljom trenera.

Vratio se krajem januara protiv Monce, a zatim je odigrao sat vremena protiv Lacija, ali nije bilo prevelikog učinka, prenosi Telegraf.

Ovo je prilično bitno za Vlahovića čiji kvalitet je nesporan, pa bi ovaj gol protiv Salernitane mogao da ga vrati na pravi put.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije