Fudbal

Kako da za samo jednu marku odete na Svjetsko prvenstvo u Rusiju

Kako da za samo jednu marku odete na Svjetsko prvenstvo u Rusiju
Foto: N.N. | Kako da za samo jednu marku odete na Svjetsko prvenstvo u Rusiju

Bliži se Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a svi pravi ljubitelji fudbala sanjaju da posjete ovaj turnir. Sigurno ćeš se obradovati kada saznaš da to nikada nije bilo lakše, možeš na Mundijal za samo 1 KM!

Kako? Lako, jer te Meridian vodi na Mundijal!

Odigraj tiket sa tri para iz Meridian Mundijal lige sa minimalnom uplatom od 1KM i možda BAŠ TI budeš srećnik koji će otići u Rusiju!

Grupe su izvučene, znamo ko će na koga, a zašto i uživo ne bi gledajući neki od derbija ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva?  Svaki novi tiket u Meridianu je tvoja nova šansa da doživiš avanturu kakvu si oduvijek sanjao, a u izvlačenju učestvuju svi tiketi - dobitni i nedobitni, odigrani u kladionici, na vebsajtu, androdi ili iOS aplikaciji - ograničenja nema.

Hoće li Lionel Mesi konačno uspjeti da osvoji trofej sa Argentinom? Da li moćna Njemačka može  da prvi put u istoriji osvoji Mundijal dva puta zaredom? Da li će Kristijano Ronaldo poslije uspjeha na Evropskom prvenstvu moći da uzme još jedan trofej sa Portugalom ili će Nejmar odvesti Brazil do zlata?

Pitanja je mnogo, a odgovore na njih potraži na licu mjesta! Prvi putnici su već izvučeni, ali se sa nagradama ne staje!

Sve do samog početka Mundijala Meridian će objavljivati nove srećnike koji će uspjeti nešto gotovo nemoguće - da se sa 1 KM dočepaju daleke Rusije i najboljeg fudbalskog takmičenja.

Uz sve to - mogućnost dobitka je sjajna! Ne postoji liga sa boljim kvotama od Meridian Mundijal lige, u to možete i sami da se uvjerite!

Bufon, Kjelini, Barzalji, Verati, Alaba, Aleksis Sančez, Arturo Vidal, Marek Hamšik, Arjen Roben... To su samo neki velikani fudbala koji će propustiti ovaj Mundijal. Ali ne i ti - potreban ti je samo jedan tiket i malo sreće!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije